Acreditacions
Horari: de 8:30 a 9:30 h
Un cop arribi a l’Auditori TBS, adreci’s al taulell de registre i mostri en el seu mòbil l’entrada personalitzada perquè puguem fer la lectura del QR (l'haurà rebut en el moment de fer la inscripció al congrés). Per confirmar la seva identitat, li demanarem algun document oficial que l’acrediti.
Presenta: Toni Massanés, Director general de la Fundació Alícia
Horari: de 9:30 a 9:50 h
Presentació i conducció de la 13a edició del Forum TurisTIC.
Toni Massanés és gastrònom, i s’ha dedicat sobretot a la docència, l’escriptura i la recerca. Ha viatjat per conèixer -de la ma d’experts, productors, artesans, cuineres i cuiners- les cultures alimentaries més prestigioses del món.
Keynote speaker: Anna Pollock, Fundadora de Conscious travel
Horari: de 9:50 a 10:35 h
Ponència inspiradora:
L'Anna Pollock és una estratega independent, creadora de canvis, ponent de renom, compromesa a ajudar al sector dels viatges, turisme i hospitality per convertir-se en una força de regeneració i cura.
Prioritats i eixos clau de l’estratègia del turisme gastronòmic i enoturisme
Horari: de 10:35 a 11:05 h
En format entrevista i conduïda pel presentador de la 13a edició, Toni Massanés, en aquesta sessió parlarem amb les entitats promotores del congrés sobre els eixos clau de l'estratègia del turisme gastronòmic i enoturisme.
Pausa cafè
Horari: d'11:05 a 11:50 h
Durant la pausa cafè tindràs l'oportunitat de fer networking amb la resta d'assistents, professionals del sector turístic i tecnològic, en un ambient distès.
FOOD DESIGN: Una mirada a l’avantguarda del disseny gastronòmic
Horari: d’11:50 h a 12:50 h
Descobreix les últimes innovacions en el món del disseny gastronòmic en una sessió única que reuneix protagonistes excepcionals. Junts, explorarem com la creativitat, la tecnologia i la sensorialitat es combinen per transformar l'experiència culinària en una aventura inoblidable.
VI-RTUAL. Experiències al món de l’enoturisme
Horari: de 12:50 a 14:00 h
L'enoturisme a Catalunya atrau anualment uns 700.000 visitants, i gairebé el 50% dels cellers ofereixen innovadores propostes enoturístiques. Veurem algunes d'aquestes propostes, ja que totes elles transformen profundament l'experiència del visitant. En aquesta sessió descobrirem les tendències, els reptes i les dificultats que es troben els cellers a l'hora d'implantar tecnologia.
Pausa dinar
Horari: d'14:00 a 15:30 h
Durant la pausa dinar tindràs de nou l'oportunitat de fer networking amb la resta d'assistents, i de tastar algunes propostes gastronòmiques locals i de proximitat.
Casos Innovadors en el marc del Turisme Regeneratiu i Enograstronòmic
Horari: de 15:40 a 17:15 h
Aquesta sessió comptarà amb empreses amb projectes singulars, on examinarem pràctiques sostenibles i regeneratives en el sector turístic, amb una atenció especial al turisme enogastronòmic. Es posaran en relleu solucions que aporten noves perspectives i solucions per a un turisme innovador i respectuós amb l'entorn i les persones.
Cloenda: Toni Massanés, Director general de la Fundació Alícia
Horari: de 17:15 a 17:30 h
Conclusions i tancament de la 13a edició del Forum TurisTIC