FoodDesign

FOOD DESIGN: Una mirada a l’avantguarda del disseny gastronòmic

Horari: d’11:50 h a 12:50 h

Descobreix les últimes innovacions en el món del disseny gastronòmic en una sessió única que reuneix protagonistes excepcionals. Junts, explorarem com la creativitat, la tecnologia i la sensorialitat es combinen per transformar l'experiència culinària en una aventura inoblidable.

ISABEL ROIG, directora general, Barcelona Creativity & Design Foundation

Directora General de la Barcelona Creativity & Design Foundation, una entitat privada sense ànim de lucre creada el 1973 que impulsa la creativitat empresarial, l’economia creativa i la projecció de la creativitat de Barcelona al món amb la marca Inspired in Barcelona. El 2006 va crear la Barcelona Design Week, de la qual també és directora. Ha estat membre de l’European Design Leadership Board de la Comissió Europea i presidenta de BEDA, Bureau of European Design Associations, amb seu a Brussel·les. Actualment és presidenta de World Design Weeks, una xarxa global de 45 festivals de disseny amb seu a Barcelona.

ELSA YRANZO, Food designer, Creative Food Studio Bcn [Intervenció en diferit]

 

JUAN UMBERT ROSSELLÓ, CEO i Cofundador, Makeat Barcelona

Amb una visió clara i una inquietud constant per anar més enllà dels límits establerts, Juan Umbert ha fet de la creativitat i la innovació les eines fonamentals de la seva trajectòria. El seu treball se situa en la intersecció entre la gastronomia amb: disseny, tecnologia, creativitat i ciència explorant noves maneres de pensar i de fer que transformin l’experiència culinària.

Aquesta convicció el va portar a cofundar Makeat amb Adrià Colominas, un centre d’innovació gastronòmica on s’impulsa el desenvolupament de productes, serveis i experiències capaces d’emocionar, sorprendre i connectar amb les persones. Des de Makeat, Juan lidera un ecosistema dinàmic i col·laboratiu amb talents emergents, marques i experts de diferents disciplines, amb l’objectiu d’explorar els límits del food tech & design i materialitzar idees que abans no existien.

Un dels seus motors més grans és convertir la intuïció creativa en solucions tangibles. Sota la seva adreça, Makeat ha desenvolupat i implementat la metodologia Food Thinking.

ÁLVARO ARRIETA, Director del Màster Hospitality Management, CETT Barcelona

Álvaro és el director de l’Alimara Living Lab, el primer laboratori viu en el marc d’un hotel universitari, on impulsa la innovació disruptiva al sector hoteler i gastronòmic. Apassionat per la formació del nou talent i amb una visió holística, vincula educació, avantguarda i negoci per dissenyar programes acadèmics que integren sostenibilitat, tecnologia i experiència del client. La seva recerca se centra en la intersecció entre innovació i sostenibilitat a la indústria hotelera.