Tendencies

Prioritats i eixos clau de l’estratègia del turisme gastronòmic i enoturisme

Horari: de 10:35 a 11:05 h

En format d’entrevista i conduïda pel presentador de la 13a edició, en Toni Massanés, aquesta sessió comptarà amb la participació de les entitats promotores del congrés, amb qui abordarem els eixos clau de l’estratègia en turisme gastronòmic i enoturisme.

DANIEL ALTIMIRAS, President d’Eurecat

Director comercial de l’empresa Dicomol. Empresari continuador en empresa familiar vinculat amb el sector del motlle per a la injecció de plàstic, entre altres tecnologies.

Implicat directament en el sector industrial des de fa més de 25 anys com a impulsor de la innovació i facilitador de l’aplicació de noves tecnologies a la indústria.

Vicepresident d’ASCAMM (Associació Catalana d’Empreses de Motlles i Matrius) i anteriorment president de l’entitat durant 8 anys.

Vicepresident de FEAMM (Federació Espanyola d’Associacions de Motlles i Matrius).

Membre de la Junta de Govern de la UPM (Unió Patronal Metal·lúrgica) i vinculat a la Junta Directiva d’AMEC (Associació de les Empreses Industrials Internacionalitzades) com a assessor expert.