ELSA YRANZO, Food designer, Creative Food Studio Bcn
CAROLINA ANGELI, Founder – Direction & Managment, Plat Institute
Estratègia Creativa / Direcció i Gestió Executiva
Innovació · Creativitat.
IGNACIO DE JUAN-CREIX, Founder – Innvoation & Creativity, Plat Institute
Sostenibilitat · Circularitat · Food Design · Food Tech · Social Food holística i humanista per donar resposta als desafiaments més importants agroalimentaris amb més profunditat.
JUAN UMBERT, CEO i cofundador, Makeat
Despertar el potencial de la gastronomia és el meu propòsit professional.
Aquesta vocació em va portar a cofundar Makeat Bcn, amb la visió de revolucionar la gastronomia mitjançant la fusió de disseny i tecnologia. Col·labora estretament amb talents emergents i un ampli ecosistema de professionals del sector per assolir aquest objectiu.
ÁLVARO ARRIETA, Director del Màster Hospitality Management, CETT Barcelona
Álvaro es el director del Alimara Living Lab, el primer laboratorio vivo en el marco de un hotel universitario, donde impulsa la innovación disruptiva en el sector hotelero y gastronómico. Apasionado por la formación del nuevo talento y con una visión holística, vincula educación, vanguardia y negocio para diseñar programas académicos que integran sostenibilidad, tecnología y experiencia del cliente. Su investigación se centra en la intersección entre innovación y sostenibilidad en la industria hotelera.