Tendencies

Prioritats i eixos clau de l’estratègia del turisme gastronòmic i enoturisme

Horari: de 10:35 a 11:05 h

En format entrevista i conduïda pel presentador de la 13a edició, Toni Massanés, en aquesta sessió parlarem amb les entitats promotores del congrés sobre els eixos clau de l'estratègia del turisme gastronòmic i enoturisme.

DANIEL ALTIMIRAS, President d’Eurecat

Director comercial de l’empresa Dicomol. Empresari continuador en empresa familiar vinculat amb el sector del motlle per a la injecció de plàstic, entre altres tecnologies.

Implicat directament en el sector industrial des de fa més de 25 anys com a impulsor de la innovació i facilitador de l’aplicació de noves tecnologies a la indústria.

Vicepresident d’ASCAMM (Associació Catalana d’Empreses de Motlles i Matrius) i anteriorment president de l’entitat durant 8 anys.

Vicepresident de FEAMM (Federació Espanyola d’Associacions de Motlles i Matrius).

Membre de la Junta de Govern de la UPM (Unió Patronal Metal·lúrgica) i vinculat a la Junta Directiva d’AMEC (Associació de les Empreses Industrials Internacionalitzades) com a assessor expert.