Virtual

VI-RTUAL. Experiències al món de l’enoturisme

Horari: de 12:50 a 14:00 h

L'enoturisme a Catalunya atrau anualment uns 700.000 visitants, i gairebé el 50% dels cellers ofereixen innovadores propostes enoturístiques. Veurem algunes d'aquestes propostes, ja que totes elles transformen profundament l'experiència del visitant. En aquesta sessió descobrirem les tendències, els reptes i les dificultats que es troben els cellers a l'hora d'implantar tecnologia.

GEMMA BELMONTE, Tècnica de l’Oficina de Màrqueting Turístic. Gerència de Serveis de Turisme. Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Diputació de Barcelona

 

REPRESENTANT, Cava Bertha

 

TONI TORRENTE, Cap de línia de visualització interactiva de la unitat de tecnologies multimèdia, Eurecat

RAFAEL GONZÁLEZ, Director i fundador, Vivential Value

 

Expert en innovació en intel·ligència turística i pioner en l’explotació de dades rellevants per al sector enogastronòmic per a entitats i destinacions líders, com ACEVIN o Euskadi, entre altres. Present a la llista dels 150 professionals més influents en el turisme d’Espanya (edicions 2020 a 2025). És membre fundador i de la junta directiva del TECH TOURISM CLUSTER de Catalunya, membre col·laborador de la RED DTI i compta amb una àmplia experiència docent amb emprenedors, institucions turístiques i universitats de referència en turisme gastronòmic, com el Basque Culinary Center de Donostia o CETT-UB de Barcelona.