Informació d'interès pels assistents:
Les intervencions es realitzaran en la llengua original de cada ponent i es disposarà de servei de traducció simultània per a tot el públic assistent.
Per poder escoltar les traduccions simultànies durant l’acte, serà necessari que porteu els vostres propis auriculars compatibles amb el telèfon mòbil, ja que la traducció s’emetrà a través d’una plataforma.
Descarrega’t el programa del Forum TurisTIC en PDF.
Acreditacions
Horari: de 8:30 a 9:30 h
Un cop arribis a l’Auditori TBS, adreça't al taulell de registre i mostra en el teu mòbil l’entrada personalitzada perquè puguem fer la lectura del QR (l'hauràs rebut en el moment de fer la inscripció al congrés). Per confirmar la teva identitat, et demanarem algun document oficial que t'acrediti.
Presenta: Toni Massanés, Director general de la Fundació Alícia
Horari: de 9:30 a 9:50 h
Presentació i conducció de la 13a edició del Forum TurisTIC.
Toni Massanés és gastrònom, i s’ha dedicat sobretot a la docència, l’escriptura i la recerca. Ha viatjat per conèixer -de la mà d’experts, productors, artesans, cuineres i cuiners- les cultures alimentaries més prestigioses del món.
Anna Pollock, Fundadora de Conscious Travel
Horari: de 9:50 a 10:35 h
L'Anna Pollock és la keynote speaker del Forum TurisTIC
PONÈNCIA:
'Hosts for Life a Regenerative Approach to Hospitality'
Prioritats i eixos clau de l’estratègia del turisme gastronòmic i enoturisme
Horari: de 10:35 a 11:05 h
En format d’entrevista i conduïda pel presentador de la 13a edició, en Toni Massanés, aquesta sessió comptarà amb la participació de les entitats promotores del congrés, amb qui abordarem els eixos clau de l’estratègia en turisme gastronòmic i enoturisme.
Pausa cafè
Horari: d'11:05 a 11:50 h
Durant la pausa cafè tindràs l'oportunitat de fer networking amb la resta d'assistents, professionals del sector turístic i tecnològic, en un ambient distès.
FOOD DESIGN: Una mirada a l’avantguarda del disseny gastronòmic
Horari: d’11:50 h a 12:50 h
Descobreix les últimes innovacions en el món del disseny gastronòmic en una sessió única que reuneix protagonistes excepcionals. Junts, explorarem com la creativitat, la tecnologia i la sensorialitat es combinen per transformar l'experiència culinària en una aventura inoblidable.
VI-RTUAL. Experiències al món de l’enoturisme
Horari: de 12:50 a 14:00 h
L'enoturisme a Catalunya atrau anualment uns 700.000 visitants, i gairebé el 50% dels cellers ofereixen innovadores propostes enoturístiques. Veurem algunes d'aquestes propostes, ja que totes elles transformen profundament l'experiència del visitant. En aquesta sessió descobrirem les tendències, els reptes i les dificultats que es troben els cellers a l'hora d'implantar tecnologia.
Pausa dinar
Horari: d'14:00 a 15:30 h
Durant la pausa dinar tindràs de nou l'oportunitat de fer networking amb la resta d'assistents, i de tastar algunes propostes gastronòmiques locals i de proximitat.
Casos Innovadors en el marc del Turisme Regeneratiu i Enogastronòmic
Horari: de 15:40 a 17:15 h
Aquesta sessió comptarà amb empreses amb projectes singulars, on examinarem pràctiques sostenibles i regeneratives en el sector turístic, amb una atenció especial al turisme enogastronòmic. Es posaran en relleu solucions que aporten noves perspectives i solucions per a un turisme innovador i respectuós amb l'entorn i les persones.
Cloenda: Toni Massanés, Director general de la Fundació Alícia
Horari: de 17:15 a 17:30 h
Conclusions i tancament de la 13a edició del Forum TurisTIC